För upphandlare och inköpsorganisationer

e-Avrop - för hela inköpsprocessen

Vi , e-Avrop är ett svenskt bolag som tillhandahåller kunskap och systemlösningar för den digitala inköpsprocessen. Allt från systemstöd för inköpsanalys  upphandlingssystem inkl. avtalsdatabas till  e-handel för offentlig sektor. 

Sedan 1996 har vi tillsammans med våra kunder kontinuerligt utvecklat och fortsätter att utveckla system för hela inköpsprocessen, såsom ett upphandlingsverktyg i världsklass.  Så vi kan ärligt säga att e-Avrop är för upphandlare av upphandlare.

För er som redan är kunder till oss vet att vi som är systemleverantör alltid är tillgängliga, hjälpsamma och lyhörda.

Det brukar sägas att vårat upphandlingssystem förenklar och effektiviserar inköpsprocessen och att det är det mest intuitiva på marknaden. Det kan våra konsulter hålla med om, då dem dagligen arbetar i samtliga kompetenta upphandlingsverktyg.  

Att våra dagliga användarna uppskattar vårt system är alltid viktigt, men lika betydelsefullt är att det ger ett värde för hela verksamheten och att ha möjligheterna att just kunna styra och mäta utefter organisationens specifika krav, nyckeltal och mål.

Bra service är i vårt DNA.

Vi vågar påstå att  vi  marknadens i särklass bästa support. Tillgängliga, hjälpsamma, kunniga och snabba.

Precis så som man önskar att det borde bara!

 

Våra system och tjänster

Upphandlingsverktyg inkl. avtalsdatabas

Marknadens mest effektiva och intuitiva upphandlingssystem inkl. avtalsdatabas  för stora som små verksamheter med marknadens bästa support.

Upphandlingskonsulter och verksamhetsutveckling - Inköp

Vi har i huvudsak seniora upphandlingngskonsulter och våra verksamhetsutvecklare inom inköp har lång erfarenhet inifrån inköpsorganisationer

Inköpsanalys -Spend

Få bättre kontroll på era utgifter och få nya insikter om organisationen. Analys- och visualiseringsverktyg är avgörande för att kunna bli mer datadriven som organisation.

E-handelslösning - Beställningssystem

Inköpssystem, beställningssystem, e-handelssystem, kärt barn har många namn.  När organisationen ska ta vid och på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra beställningar utifrån det avtal du har upphandlat fram.

Utbildningar & Webbinarium

Med vår upphandlingsjurister och upphandlingskonsulter utbildar och fortbildar vi årligen 100-tals upphandlare. Vi bjuder även på en mängd fria webbinarium som blivit oerhört uppskattade och populära.

Upphandlingsbibliotek

I upphandlingsverkyget finns ett integrerat i e-avrop med vill man ha marknadens modernaste upphandlingsbibliotek som täcker alla upphandlingar och tilltilldelningar då är Pabliq alternativet

pattern

1

Colleagues

Sagt om e-Avrop

e-Avrop är verkligen inte bara ett system, utan ett företag med lyhörda, initierade, kompetenta och tillgängliga medarbetare, för såväl system- som upphandlingsfrågor!

Jörgen Stålbrand, Visit Sweden

Nytt från e-Avrop - Breaking News

Här delar vi med oss av allt du behöver veta – nya lagar och regler, trender i branschen, de senaste produktnyheterna samt se inbjudningar till kostnadsfria webbinarium och aktuella utbildningar mm.

Banner image
pattern