För leverantörer - anbudsgivare

Välkommen till den offentliga affären

Vill du ha kunder från den offentliga sektor är du på rätt ställe. e-Avrop är en om de registrerade annonsdatabaserna som offentliga verksamheter publicerar sina upphandlingar hos. Idag använder c:a 30% av Sveriges kommuner sig av e-Avrop för att publicera sina upphandlingar och även flera regioner, Statliga myndigheter och bolag.  Nedan beskriver vi kort vad du först bör ha koll på. Sen är det bara att komma igång.

Annonsdatabas – Offentliga upphandlingar

e-Avrop är  en registrerad annonsdatabas där offentliga verksamheter annonserar ut sina upphandlingar. Att söka upphandlingar är helt gratis och du kan här hitta och söka aktuella upphandlingar. För att lämna anbud i e-Avrop, måste du registrera ett konto. Även detta är helt kostnadsfritt.  Hela upphandlings och anbudsprocessen görs helt digitalt i systemet och all dialog och frågor och svar görs via systemet. Väl inloggad finns hjälpavsnitt.  Skulle du ändå vara osäker  så finns snabbt och kunnigt support du kan kontakta, så att du  kan känna dig trygg genom hela processen.   

Till annonsdatabasen -Sök aktuella upphandlingar              Registrera konto kostnadsfritt

Bevakningstjänst  – Upphandlingsbibliotek

Även om alla upphandlingar helt kostnadsfritt finns tillgängliga, så väljer dem flesta företag att teckna en bevakningstjänst. Den gör att du inte behöver gå in och leta upphandlingar kontinuerligt utan att du blir notifierad via mejl varje gång det dyker upp en upphandling som är intresse för ert företag och bransch. Detta görs genom att du skapar en profil kring er verksamhet och vilka affärer ni är intresserade av. Iom att offentliga verksamheter kan ha olika upphandlingssystem så blir det än mer arbete att hålla koll på alla upphandlingar. Men med bevakningstjänsten Pabliq får du bevakning på samtliga upphandlingar oberoende av system.

Med bevakningstjänsten får du flera andra tjänster. Så som att få tilldelningsbeslut på upphandlingar och hitta tidigare gjorda upphandlingar för att skapa bättre förståelse av marknaden och vilka du konkurrerar med.  

Till bevakningstjänsten – Pabliq

Publika avtal

De flesta offentliga verksamheter har publika avtalsdatabaser, så att du kan se vilka aktuella avtal de har idag och när dem löper ut. Här finns  en samlingssida för dessa avtalsdatabaser.

Till publika avtal

Anbudskonsulter

Känner du att du vill ha stöd för att ta fram ert anbud har vi anbudskonsulter knutna till oss hör av er till kollegorna på Pabliq så hjälper dem er.

Nedan har du snabblänkar till alla  tjänster.

Sök aktuella upphandlingar

Erbjud era tjänster till den offentliga sektorn! e-Avrop är en registrerad annonsdatabas där offentliga verksamheter publicerar sina upphandlingsannonser. I Sverige upphandlas det för över 700 miljarder kronor årligen. Att söka efter aktuella upphandlingar är gratis.

Skapa konto - Registrera dig

För att lämna anbud i e-Avrop behöver du registrera ett konto. Även detta är kostnadsfritt. Upphandlings- och anbudsprocessen sker helt digitalt i systemet, inkluderat kommunikation så som frågor och svar. Väl inloggad har du tillgång till våra hjälpavsnitt. Vi har även en snabb och kunnig support som du är välkommen att kontakta vid behov.

Bevakningstjänst - Pabliq

Även om alla upphandlingar finns tillgängliga kostnadsfritt, så väljer de flesta företag att teckna en bevakningstjänst vilken täcker samtliga annonsdatabaser. Med denna behöver du inte själv kontinuerligt söka efter aktuella upphandlingar i de olika annonsdatabaserna. Om du tecknar Pabliq blir du notifierad via mejl varje gång det dyker upp en upphandling som passar dig och ditt företag.

Sök bland offentliga avtal

De flesta offentliga verksamheter har publika avtalsdatabaser. I dessa kan du se vilka aktuella avtal de har och när dessa löper ut. Här finns en samlingssida för dessa avtalsdatabaser.

Utbildningar & Webbinarium

Vi på e-Avrop har lång och bred erfarenhet av offentlig upphandling och upphandlingsjuridik. Vi erbjuder utbildningar och kostnadsfria webbinarier där du kan ta del av vår kunskap. 

Skapa konto i e-Avrop kostnadsfritt

Genom att registrera ett konto i e-Avrop är du igång för att kunna lägga anbud på aktuella upphandlingar. Det är sen här igenom du kan ha strukturerar dialog kring dina anbud och avtal med verksamheterna.

Missa aldrig en upphandling igen!

 

I Pabliq hittar du snabbt och enkelt din nästa affär!

Spara tid, resurser och pengar med en skräddarsydd bevakningsprofil. Vi meddelar dig när det publicerats en upphandling som passar just dig och dina behov.

Nyfiken? Testa kostnadsfritt i 14 dagar! 

pattern

Har du frågor eller annat

Kontakta:

Mikael Rask

Supportansvarig


Direkt: 08-50 11 90 31

mikael@e-avrop.com

Consultant

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev