Inköpsanalys/Spendverktyg

Intelligent inköpsanalys

Vi automatiserar kategoriseringen av era kostnader och förädlar er data för att ge er tid att analysera istället för att administrera.

Fördelarna med PRO(a)ACT e-Avrop

Automatiserad kategorisering

Med hjälp av tredjepartskällor tvättar, normaliserar och kategoriserar vi automatiskt er data för att höja kvalitén och möjliggöra användbara analyser. Vi förädlar även er data med finansiella nyckeltal, adresser, ägarstruktur och mycket mer.

Självbetjäning

Förutom en mängd interaktiva standardrapporter kan vi även skräddarsy rapporter åt er. Ni kan själva bygga egna Power BI rapporter såväl som att koppla upp er direkt i Excel.

Enkel administration

PRO(a)ACT är byggt för att ni själva ska kunna administrera tjänsten och ha full kontroll över den, utan att behöva vända sig till IT-specialister för till exempel uppladdning av nytt innehåll eller hantering av behörigheter.

Molntjänst

PRO(a)ACT levereras via Microsoft Azure och kan därmed ta del av dess marknadsledande stabilitet och säkerhet. Eftersom det är en molntjänst behöver ni inte tänka på hårdvara och den tekniska förvaltningen.

Avancerad analys

PRO(a)ACT använder algoritmer för att analysera och omvandla er data till insikter. Med hjälp av maskininlärning stöttar vi er med proaktivt beslutsfattande.

Plattformsoberoende

Eftersom PRO(a)ACT är en molntjänst begränsas inte användarna till en specifik plattform. Tjänsten är anpassad för såväl mobiler som surfplattor. Vi erbjuder även API:er ifall ni vill integrera mot valfritt system.

Äg er data

Data är er största tillgång, Lås inte in er data i en smal webbtjänst för spendanalys utan välj en  framtidssäkrad tjänst. PRO(a)ACT följer GDPRs krav på hantering av data.

Integrationer

PRO(a)ACT hämtar er data automatiskt. Dataintegrationer är vår kärnkompetens och vi har gjort hundratals stycken. Vi har nyckelfärdiga lösningar till många av de ledande systemen på marknaden.

Våra samarbetspartners

pattern

Vill du veta mer och eller boka demo?

Kontakta:

Tomas Dahl

Kund- & Försäljningsansvarig


Direkt: 08-50 11 90 11

tomas.dahl@antirio.com

Consultant

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev