För leverantörer - anbudsgivare

Vi gör det lätt för leverantörer att hitta och hålla koll på upphandlingar och avtal

Vill du ha kunder från den offentliga sektorn? I sådana fall är du på rätt plats. e-Avrop är en av de registrerade annonsdatabaserna där offentliga verksamheter annonserar sina upphandlingar. Cirka 30% av Sveriges kommuner och ett flertal regioner, statliga myndigheter och offentliga bolag använder sig av e-Avrop för att publicera och hantera sina upphandlingar. Nedan beskriver vi kort några viktiga punkter om vad offentlig upphandling innebär. Sedan är det bara för dig som leverantör att komma igång!

Annonsdatabas – Offentliga upphandlingar

e-Avrop är en registrerad annonsdatabas där offentliga verksamheter annonserar ut sina upphandlingar. Att söka efter upphandlingar i vårt system är helt gratis. För att lämna ett anbud i e-Avrop behövs att du som presumtiv leverantör registrerar ett konto. Även detta är kostnadsfritt. Upphandlings- och anbudsprocessen genomförs sedan digitalt i systemet, inkluderat dialog samt eventuella frågor och svar mellan upphandlare och anbudsgivare. Väl inloggad finns det hjälpavsnitt till ert förfogande. Om det ändå återstår frågor eller osäkerhet går det alltid att kontakta vår kunniga support. Vi finns här så att du kan känna dig trygg genom hela processen. 

Till annonsdatabasen -Sök aktuella upphandlingar              Registrera konto kostnadsfritt

Bevakningstjänst  – Upphandlingsbibliotek

Även om alla upphandlingar finns tillgängliga helt kostnadsfritt, så väljer de allra flesta företag att teckna ett avtal för vår bevakningstjänst Pabliq. På så sätt slipper ni gå in och själva göra sökningar kontinuerligt. Med bevakningstjänsten skapar du en profil för er verksamhet, vilka typer av upphandlingar ni är intresserade av och vilket geografiskt sökområde som är intressant för er. Du blir sedan notifierad via mail varje gång det annonserats ut en upphandling som kan vara av intresse för just ditt företag och branschområde. I och med att olika offentliga verksamheter kan ha olika upphandlingssystem så kan det vara tidskrävande att göra egna sökningar i respektive system. Pabliq bevakar och samlar upp upphandlingar från samtliga system.

I Pabliq ingår även andra tjänster. En av dessa tjänster är att vi samlar upp tilldelningsbeslut från tidigare genomförda upphandlingar. Genom att ta del av dessa kan du få bättre förståelse av marknaden och vilka andra anbudsgivare du konkurrerar med.

Till bevakningstjänsten – Pabliq

Publika avtal

De allra flesta offentliga verksamheter har publika avtalsdatabaser. I dessa kan du se vilka aktuella avtal de har idag och när dessa löper ut. Nedan i länken finns en samlingssida för dessa avtalsdatabaser.

 

Till publika avtal

Anbudskonsulter

Om ni behöver hjälp med att ta fram ett anbud, så har vi anbudskonsulter knutna till oss. Hör av er till kollegorna på Pabliq så hjälper de er med det.

 

 

Missa inte en potentiell affär

Att söka i dem olika registrerade annonsdatabaserna är helt gratis, men för att förenkla och säkra att er bolag inte missar en upphandling, så finns bevakningstjänsten Pabliq.se

 

Sök aktuella upphandlingar

Erbjud era tjänster till den offentliga sektorn! e-Avrop är en registrerad annonsdatabas där offentliga verksamheter publicerar sina upphandlingsannonser. I Sverige upphandlas det för över 700 miljarder kronor årligen. Att söka efter aktuella upphandlingar är gratis.

Skapa konto - Registrera dig

För att lämna anbud i e-Avrop behöver du registrera ett konto. Även detta är kostnadsfritt. Upphandlings- och anbudsprocessen sker helt digitalt i systemet, inkluderat kommunikation så som frågor och svar. Väl inloggad har du tillgång till våra hjälpavsnitt. Vi har även en snabb och kunnig support som du är välkommen att kontakta vid behov.

Bevakningstjänst - Pabliq

Även om alla upphandlingar finns tillgängliga kostnadsfritt, så väljer de flesta företag att teckna en bevakningstjänst vilken täcker samtliga annonsdatabaser. Med denna behöver du inte själv kontinuerligt söka efter aktuella upphandlingar i de olika annonsdatabaserna. Om du tecknar Pabliq blir du notifierad via mejl varje gång det dyker upp en upphandling som passar dig och ditt företag.

Sök bland offentliga avtal

De flesta offentliga verksamheter har publika avtalsdatabaser. I dessa kan du se vilka aktuella avtal de har och när dessa löper ut. Här finns en samlingssida för dessa avtalsdatabaser.

Utbildningar & Webbinarium

Vi på e-Avrop har lång och bred erfarenhet av offentlig upphandling och upphandlingsjuridik. Vi erbjuder utbildningar och kostnadsfria webbinarier där du kan ta del av vår kunskap. 

Kontakta supporten

Är du osäker, något du inte förstår hör av dig till oss så hjälper vi dig.

support@e-avrop.com
08-50119030

pattern

Lägga anbud i 3 steg

1

Ska konto ( för att kunna lägga anbud)

2

Sök upphandling

När du hittat en intressant upphandling så klicka på  hämta och bevaka och ladda ner samtliga dokumnet

3

Lämna anbud

Missa inte en enda upphandling

Pabliq är vår tjänst för upphandlingsbevakning. Där kan du som är leverantör av varor och tjänster till offentlig sektor hålla koll på vilka upphandlingar som är på gång i Sverige – och svara på anbud. I Pabliq kan du bevaka alla de branscher du önskar och samarbeta med dina kollegor.

Banner image
pattern