Steg 2 – Fortsättningsutbildning i systemet e-Avrop

2023/03/30 09:00 - 12:00 3750 SEK

Kursen är en fördjupningskurs i systemet e-Avrop.

Denna kurs är en fortsättningskurs i e-Avrop där du som deltagare får en djupare förståelse för systemets funktioner. Syftet är att du som användare ska lära dig de olika funktionernas användningsområden för att kunna tillföra organisationen ett mervärde i form av struktur, strategier och verktyg för att hantera systemet effektivare vid upphandling.

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha gått vår grundkurs alternativt ha arbetat aktivt i e-Avrop. Utbildningen genomförs under ca 3 timmar via Teams.

Kursinnehåll:

  • Att skapa utvärderingsmodeller i systemet
  • Funktionen Clips
  • Genomgång av tilläggsmoduler
  • Hantering av avtal
  • Fördjupning av arbete med mallar
  • Anbudsgivarvyn – en inblick i hur anbudsgivare arbetar i e-Avrop vid anbudslämning

Vem vänder sig kursen till?

Kursen riktar sig till dig som arbetar med e-Avrops upphandlingsstöd och vill lära dig mer om systemets funktioner och moduler med målet att kunna arbeta smartare och mer effektivt i systemet.

Kursledare

Johan Ekengren

Pris:

3 750 SEK ex moms per deltagare. 

Villkor för anmälan

Anmälan till kursen är bindande. Kursavgift återbetalas inte. Om du får förhinder efter att du anmält dig går det utmärkt att överlåta din plats till en kollega. Säkerställ i detta fall att din kollega får ta del av den inbjudan till kursen som du erhållit/kommer att erhålla.

Skräddarsydda utbildningar

Vi genomför skräddarsydda utbildningar där vi gemensamt tar fram ett utbildningsinnehåll. För mer information kontakta utbildning@antirio.com.

Registreringen är nu stängd

Datum
2023/03/30 09:00 - 12:00
Pris
3750 SEK