Inspirationsforum - För-& efteranalys

2023/09/19 10:00 - 11:30 0 SEK

Kostnadsfritt forum – e-Avrop för- och efteranalys, inspiration och erfarenhetsutbyte

 

Den 19 september bjuder vi in till en digital träff där vi tillsammans blir visare. Forumet är en möjlighet för e-Avrops kunder som använder för- och efteranalys för att inspireras och för att dela erfarenheter. Men även för dig som funderar på att ta nästa steg.

Vad innehåller första forumet?

Vi presenterar 2 olika kundcase att inspireras av, därefter kommer vi dela upp i olika dialogrum där syftet är erfarenhetsutbyte i mindre grupper.

 

Vem är detta träff till för?

I huvudsak för kunder som i dagsläget använder för- och efteranalys, men även för kunder som funderar på modulen och är nyfikna på hur olika organisationer använder den. Men även för kunder som är nyfikna på modulen och funderar på att ta nästa steg.

 

Hur många från varje organisation?

Inköps-/upphandlingschef samt 1-2 personer till som kan organisationens modul. Vi väljer att begränsa antalet deltagare då det annars riskerar att bli för många personer och att vi får svårt att få till det erfarenhetsutbyte vi önskar uppnå med forumet.

 

Så tveka inte och anmäl er!

Vi ses 19 september, kl 10:00 – 11:30

 

Vad är För och efteranalys?

e-Avrops för- och efteranalysmodul ger varje organisation möjligheten att både kunna styra och mäta utefter organisationens specifika krav och mål, nämligen att skapa sin egen modul. Med för- och efteranalysmodulen säkerställer du att organisationens krav, mål och strategier blir till verklighet genom att anpassa och skräddarsy ifyllnadsfält och villkor utifrån organisationens behov och önskemål.

 

När: 19 september mellan 10:30-12:00

Registreringen är nu stängd

Datum
2023/09/19 10:00 - 11:30
Pris
0 SEK