Steg 3 – Strategisk användning av systemet e-Avrop

2023/05/03 09:00 - 11:30 3550 SEK


Kursen är en strategisk inköpskurs i systemet e-Avrop.

Kursen riktar sig till dig som vill arbeta med strategiskt inköp med hjälp av e-Avrops analysmoduler. Under kursen kommer går vi igenom möjligheten att arbeta med upphandlingsstrategier, avtalsuppföljning och analyser genom ett effektivt och datadrivet arbetssätt.

För denna kurs bör du ha viss kännedom om e-Avrop sedan tidigare för att kunna tillgodogöra dig kursinnehållet på bästa sätt. Du bör vara bekant med systemets uppbyggnad med avseende på process, checklista och avtalsfunktioner. Kursen genomförs under ca 2,5 timmar via Teams.

Kursinnehåll:

  • Kort teori – varför ska du arbeta med analys i systemet?
  • Strukturerad databas i stället för separata word-dokument
  • För- och efteranalys
  • Avtalsanalys
  • Nyckeltal och dashboard
  • Rapporter

Vem vänder sig kursen till?

Kursen riktar sig till dig som vill arbeta mer effektivt med strategiskt inköp. Din roll är troligen upphandlare, avtalscontroller eller upphandlingschef.

Kursledare

Anders Carnbro

Pris:

3 550 SEK ex moms per deltagare. 

Villkor för anmälan

Anmälan till kursen är bindande. Kursavgift återbetalas inte. Om du får förhinder efter att du anmält dig går det utmärkt att överlåta din plats till en kollega. Säkerställ i detta fall att din kollega får ta del av den inbjudan till kursen som du erhållit/kommer att erhålla.

Skräddarsydda utbildningar

Vi genomför skräddarsydda utbildningar där vi gemensamt tar fram ett utbildningsinnehåll. För mer information kontakta utbildning@antirio.com.

Bli först!

Loading gif

Redan registrerad

Använd det här verktyget för att avregistrera

Datum
2023/05/03 09:00 - 11:30
Pris
3550 SEK