Med hjälp av Bisnodes kvalitetssäkrade data kan du fatta smarta beslut som ökar lönsamheten och utvecklar din affär.

Bisnode — Vi möjliggör smarta beslut

Bevaka förfrågningsunderlag och delta i byggupphandlingar inom byggentreprenad och byggprojekt. Diviso tillhandahåller kvalificerat stöd för upphandling av byggtjänster i hela Sverige.

Diviso — Hitta ditt nästa samarbete hos oss

Kompetensutveckling inom affärsorienterade ämnesområden för professionella målgrupper – av Thought Leaders för blivande Thought Leaders.

Edlegio — Empowering Thought Leadership

Ni laddar själva upp avtalet som ska signeras, skickar avtalet till motparten och kan sedan följa och kontrollera status löpande, vilket ger en fullständig kontroll över processen.

Egreement — Mindre övertid. Mer tid över.

Med Inyett får du säkra betalningar. Vi hjälper dig att undvika onödiga risker, oavsiktliga misstag och otrevliga bedrägeriförsök när du gör betalningar till banken.

Inyett — Säkra betalningar

Vi kan leverera en intern webbshop, fylld med upphandlade leverantörers erbjudanden som uppfyller de högt ställda kraven.

Logitall — en inköpsportal som förenklar inköp

Vi automatiserar kategoriseringen av era kostnader och förädlar er data för att ge er tid att analysera istället för att administrera.

PRO(a)ACT — Intelligent ‍inköpsanalys

En lösning för såväl inköpschefer som vill få en överblick över företagets kostnadsutveckling, som för kategoriansvariga som mer i detalj vill studera och strukturera de kategorier som bearbetas.

Spendency — Tillvarata kraften i strategiskt inköp

Kontakta e-Avrop

2 + 3 =