e-Avrop konsulttjänster

Upphandlingskonsult

e-Avrops professionella seniora konsulter finns tillgängliga för strategisk rådgivning, som projektledare för hela eller delar av upphandlingsprojekt, som upphandlare, som resursförstärkning m.m.

Med stor vana och mångårig erfarenhet av att leda upphandlingsprojekt med såväl få som många projektdeltagare får personalen hos våra uppdragsgivare en varsam guidning igenom hela upphandlingsprocessen.

Publicering av avtal

Hos e-Avrop får du som uppdragsgivare hjälp med att  lägga upp befintliga avtal i er avtalsdatabas, i enlighet med överenskommen struktur och med fokus på användarvänlighet och sökbarhet.

Utvärderingsmetodik

Strategisk rådgivning i utvärderingsmetodik inom offentlig upphandling. e-Avrop arbetar endast med valida och verifierbara metoder.

Avtalsdatabas

När ni anlitar e-Avrops erfarna konsulter börjar vi först med att analysera befintliga avtal och lämnar därefter ett förslag på en struktur för er avtalsdatabas. Alla uppdrag genomförs i nära samarbete med er och med fokus på att de mål som ni har med er avtalsdatabas ska uppnås på bästa sätt.

Avtalsuppföljning

Hos e-Avrop finns gedigen kompetens för analys och strategisk rådgivning för att skapa en metod och struktur i syfte att följa upp specifika avtal.

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra konsulter dig inom kort.

9 + 3 =