Intelligent inköpsanalys

Med kreditupplysning- och marknadsinformation om alla företag i Sverige automatiserar vi kategorisering av era kostnader och förädlar datan för att ge er tid att analysera istället för att administrera

Få bättre kontroll på era utgifter med PRO(a)ACT

e-Avrop vill bidra till att fler företag blir datadrivna och vi erbjuder därför moderna och smarta helhetslösningar så att man kan få stöd att ta upplysta beslut i en komplex vardag. Intelligent inköpsanalys kan vara till hjälp för beslutsfattare i såväl stora och små organisationer.

Genom våra experter på front-end leveranser kan e-Avrop hjälpa er organisation att få nya insikter om organisationen. Analys- och visualiseringsverktyg är avgörande för att kunna bli mer datadriven som organisation. Graden av enkelhet för att ta fram insiktsfulla rapporter ställer höga krav på underliggande faktorer så som datamodellers struktur, komplexitet, namnterminologi och definition av centrala affärsregler.

 

Automatiserad kategorisering

Med hjälp av tredjepartskällor tvättar, normaliserar och kategoriserar vi automatiskt er data för att höja kvalitén och möjliggöra användbara analyser. Vi förädlar även er data med finansiella nyckeltal, adresser, ägarstruktur och mycket mer.

$

Självbetjäning mot analysmodell

Förutom en mängd interaktiva standardrapporter kan vi även skräddarsy rapporter åt er. Ni kan själva bygga egna Power BI rapporter såväl som att koppla upp er direkt i Excel, via Pivot-tabell eller Power Pivot, mot systemet via en OLAP-kub för fullständig tillgång till er data.
l

Enkel administration

PRO(a)ACT är byggt för att ni själva ska kunna administrera tjänsten och ha full kontroll över den, utan att behöva vända sig till IT-specialister för till exempel uppladdning av nytt innehåll eller hantering av behörigheter.

Molntjänst

PRO(a)ACT levereras med marknadsledande stabilitet och säkerhet. Eftersom det är en molntjänst behöver ni inte tänka på hårdvara och den tekniska förvaltningen.

Avancerad analys

Vi använder algoritmer för att analysera och omvandla er data till insikter. Med hjälp av Azure Machine Learning och R har vi förutsättningar att stötta er med prediktiv analys. Vi är i starten på en resa och kommer vidareutveckla tjänsten med er.

Plattformsoberoende

Eftersom PRO(a)ACT är en molntjänst begränsas inte användarna till en specifik plattform. Tjänsten är anpassad för såväl mobiler som surfplattor. Vi erbjuder även API:er ifall ni vill integrera mot valfritt system.

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra medarbetare dig inom kort.

8 + 10 =

Våra samarbetspartners

Våra integrationspartners