Elektronisk signering

Enkelt att signera – Mindre övertid. Mer tid över.

Elektronisk signering är enkelt, snabbt och innebär att dokumenten faktiskt blir signerade och inte försvinner eller blir försenade i otymplig administration. Processen blir kortare, kunden nöjdare och du kan snabbt fokusera på nästa kund.

Tjänsten

Samtidigt som vi sköter det mesta digitalt idag, ägnar många företag mycket tid och pengar på att skriva ut fysiska avtal på papper, signera, skicka dem till motparten och vänta på att de ska komma tillbaka, för att sedan arkivera dem. Det vill vi ändra på. Med tjänsten elektronisk signering hanterar du dina avtal digitalt – snabbt, enkelt och säkrare än med pappersavtal, som riskerar att försvinna i hanteringen.

Två frågor

Varför ingår företag fortfarande pappersavtal?
All affärsverksamhet sköts nästan helt elektroniskt idag. E-post har ersatt brev och internetbetalningar har ersatt bankbesök. Att många företag fortfarande väljer det ineffektiva pappersavtalet beror på att gammal vana, men det är en tidsfråga innan alla företag insett fördelarna med att även digitalisera avtalshanteringen.

Är elektroniska avtal mer komplicerat?

Pappersavtal kräver skrivare, papper, penna, kuvert, frimärke, post, fax, scanner och fysiska arkiv, för att inte tala om all tid som går åt – i genomsnitt tio dagar. Tio dagar till om du har ytterligare en part. För elektroniska avtal krävs en dator och en uppkoppling, så svaret är definitivt nej.

Effektivt att komma igång, Fokusera på det som är viktigt.

Med elektronisk signering kortar du avtalsprocessen från flera dagar eller rentav veckor till bara några minuter. Det spelar ingen roll var i världen avtalsparterna befinner sig – ni kan snabbt och smidigt teckna avtal och direkt fokusera på affären.

Snabbare affärer ger fler affärer

Kunder som gått över till elektronisk signering kortar sina ledtider rejält – hela 80% av dokumenten signeras inom 24 timmar. Tack vare att alla delar i avtalsprocessen automatiseras och sköts elektroniskt i samma system, förbättras såväl säkerhet, som spårbarhet och uppföljning.

Denna tjänst är erbjuds i samarbete med Egreement